Golda Magyarország

FŐOLDAL

 

A Golda Kft, a piacvezető olasz Sherwin-Williams Italy S.r.l. által gyártott faipari felületkezelő anyagok kizárólagos forgalmazója 1992-óta Európa több országában. Termékskálánkban megtalálhatók a kültéri és beltéri, oldószeres, és vizes bázisú fa felületkezelő rendszerek. Színtelen és pigmentált lakkok, favédők, pácok, viaszok, tömítő paszták, speciális hatású anyagok.

Vevőink igényének megfelelően tudunk nagy kopás álóságú poliuretán,poliészter, környezetkímélő vizes bázisú, illetve olcsóbb árfekvésű , nitro bázisú festék bevonat rendszerekre javaslatot tenni. Termékeink között minden felületre tudunk megfelelő alapanyagot ajánlani.

 

Ipari festékeken kívül csiszolóvásznakat /Imperial/, tömítő anyagokat /Borma/ is forgalmazunk. A RAL, az NCS és a Sayerlack WOOD COLOR színkatalógusai illetve egyéni színminta alapján vállalunk színkeverést. Lehetőség van spektrofotométerrel pácok és fedőszínek beazonosítására,ugyanis a világon az elsők között a Sayerlack tudott olyan használható programot fejleszteni amellyel a pácolt fa színe nagy pontossággal reprodukálható,és ez a szoftver itt magyarországon is a vevőink rendelkezésére áll.

 

MEDIA